Nemokamas melžimo įrangos plovimo ciklo įvertinimas jūsų ūkyje

Nemokamas melžimo įrangos plovimo ciklo įvertinimas jūsų ūkyje

Su GEA "HyCheck2" technologija galime ištirti Jūsų ūkyje esančios melžimo įrangos plovimo efektyvumą.

Pasidalinti su kitais

Su GEA HyCheck2 technologija galime ištirti Jūsų melžimo įrangos plovimo efektyvumą

Siekiant užtikrinti melžimo įrangos švarą ir sėkmingą bei ilgą įrangos eksploatavimą, reikalinga atsakinga jos priežiūra bei kasdienis švaros palaikymas.

Šiam tikslui pasiekti naudojami įvairūs detergentai (plovikliai) iš plataus skirtingų gamintojų asortimento rinkoje. Dažnai šių detergentų naudojamas kiekis vienam plovimui paskaičiuojamas tik teoriškai, o vėliau iš lydinčių pieno kokybės rezultatų atliekamos korekcijos. Ar tai geras pasirinkimas?

Pagrindiniai įrangos plovimo ciklai:

  1. Pirminis skalavimas;
  2. Pagrindinis plovimas;
  3. Skalavimas po plovimo.

Iš visų šių procesų svarbiausias yra „Pagrindinis plovimas”, kurio metu turime užtikrinti: temperatūrą; turbulentiškumą ir tinkamą ploviklio koncentraciją tirpale. Šio proceso metu naudojami rūgštiniai ir šarminiai detergentai.

Rūgštinis detergentas – įprastai raudonose tarose esantis koncentruotas ploviklis. Jo tikslas sustabdyti bakterijų dauginimąsi, o svarbiausia – pašalinti mineralines apnašas.

Šarminis detergentas – įprastai mėlynose tarose esantis koncentruotas ploviklis.  Jo tikslas dezinfekcija ir organinių apnašų šalinimas t.y. pieno riebalai, baltymai ir kt.

GEA HyCheck2

Mūsų gyvulininkystės įrangos serviso inžinieriai, naudodami šią technologiją įvertina Jūsų ūkyje naudojamą vandenį, visus pagrindinius plovimo proceso parametrus ir matuoja detergentų koncentraciją tirpale. Turint visus šiuos parametrus galima parinkti tinkamiausią detergentų tipą ir tiksliai nustatyti reikiamą jo kiekį, išvengiant ekonominių nuostolių, bakterijų piene šuolio bei netinkamo įrangos ekspoatavimo rizikos.

Susisiekite su mumis ir mes nemokamai atliksime šią analizę Jūsų ūkyje.

Daugiau informacijos tel.: +370 612 62145

Užsakymų priėmimas:
karolis.stanislovaitis@svtechnika.lt
+370 643 95467

Mūsų apsilankymas – tinkama proga papildyti plovimo priemonių atsargas ir įsigyti Jūsų ūkiui tinkamiausią produktų krepšelio komplektą su papildoma galimybe, nemokamai išbandyti Profilac Dry-Off – ypač efektyvią prevencinę priemonę, suteikiančią papildomą apsaugą nuo mastito ankstyvuoju užtrūkinimo periodu ir prieš apsiveršiavimą.

Pasiūlymas Šarminis ploviklis 35 kg. Rūgštinis ploviklis 35 kg. Prieš melžimą 20 kg. Po melžimo 20 kg. Pasiūlymo kaina, be PVM
1. Basic CircoSuperAFM CircoSuperSFM DermaPreF LuxDip 211,00 €
2. Basic ≥25° dH CircoTopAFM CircoTopSFM DermaPreF LuxDip 253,50 €
3. Standart CircoSuperAFM CircoSuperSFM OxyCidePré LuxDip 25 221,50 €
4. Standart ≥25° CircoTopAFM CircoTopSFM OxyCidePré LuxDip 25 263,50 €
5. Premium CircoSuperAFM CircoSuperSFM OxyCidePré LuxDip 50B 250,00 €
6. Premium ≥25° CircoTopAFM CircoTopSFM OxyCidePré LuxDip 50B 292,50 €



Circo plovikliai – šarminiai ir rūgštiniai pieno linijų ir aušintuvų plovikliai, tinkantys įvairaus kietumo vandeniui.

Aukšta koncentracija – sunaudosite iki 20 % mažiau nei įprastų ploviklių, dozavimas tik iki 0.4% (40ml / 10 l). Ypač aukštos kokybės formulė neardanti įrangos guminių ir kt. detalių. Plaukite įrangą patikimai ir ekonomiškai, tam kad ji dar ilgiau tarnautų.

* Pastaba. Jeigu matote ruduojančias ar apkalkėjusias vietas pieno bloke ir kitur tai signalas, kad Jūsų vanduo yra kietas ir rekomenduojama naudoti Top serijos ploviklius. Šie plovikliai savyje turi buferinių medžiagų, kurios neutralizuoja vandens kietumą, todėl efektyviam plovimui pasiekti nereikia stipriai viršyti rekomenduojamų normų. Toks plovimas ženkliai efektyvesnis ir ekonomiškesnis. Išbandyk!

Putojantys vilgikliai prieš melžimą – šių vilgiklių naudojimas prieš melžimą palengvina spenių paruošimą, sumažina mastito atsiradimo riziką bei bakterijų skaičių piene.

Paruošti naudojimui – neskiedžiami, papildomai r
eikalingas putas sukeliantis vilgymo indelis.

  • DermaPreF – tai ekonomiška pieno rūgšties pagrindu veikianti priemonė. Pasižymi odai draugišku pH, sudaro tirštas, tankias ir efektyviai veikiančias putas idealiam, bet švelniam valymui. Daugiau informacijos
  • OxyCidePré – tai ypač efektyvi dezinfekcinė priemonė prieš patogenus su aktyviuoju peroksidu.  Jo greitas ir efektyvus veikimas sumažina patogeninių aplinkos mikroorganizmu lygį. Naudojant OxyCidePré, užtikrinamas optimalus spenių paruošimas melžimui – speniai švelniai ir kruopščiai nuvalomi, o jų oda lieka švelni ir sveika. Daugiau informacijos

Vilgikliai po melžimo – tai prevencinis vilgiklių naudojimas, siekiant po melžimo atvirą spenio kanalą apsaugoti nuo aplinkos poveikio, taip sumažinant riziką mastito ir aukšto somatinių ląstelių skaičiaus atsiradimui bei tinkamai prižiūrėti spenio odą.

  • LuxDip 25 – yra biocidinis spenių vilgiklis, ypač efektyvus prieš aplinkos ir gyvūnų pernešamas bakterijas. Aukščiausios kokybės emolientai užtikrina puikias odos priežiūros savybes. Speciali LuxDip 25 nevarvanti konsistencija užtikrina ekonomišką naudojimą ir puikų matomumą ant spenio. Daugiau informacijos
  • LuxDip 50 B – yra barjerinis vilgiklis spenių dezinfekavimui, turintis du kart didesnę jodo koncentraciją. Su šešiais odos priežiūros komponentais barjerinis vilgiklis. Tai aukščiausios klasės spenių priežiūros vilgiklis visiškai apsaugantis spenio kanalą nuo aplinkos poveikio ir užtikrinantis nepriekaištingą spenio odos būklę. Daugiau informacijos

Produktų krepšelio pasiūlymai:

  • Basic: Šarminis ir rūgštinis po 35 kg. plovikliai. Priešmelžiminės putos lengvam spenių paruošimui 20 kg. ir prevencinis vilgykis jodo pagrindu 20 kg. Nemokamas pristatymas ir Profilac DryOff 0,47 l ~10 procedūrų.
  • Standart: Šarminis ir rūgštinis po 35 kg. plovikliai. Dezinfekcinės putos dar lengvesniam spenių paruošimui 20 kg. ir prevencinis vilgykis jodo pagrindu 20 kg. Nemokamas pristatymas ir Profilac DryOff 0,47 l ~10 procedūrų.
  • Premium: Šarminis ir rūgštinis po 35 kg. plovikliai. Dezinfekcinės putos dar lengvesniam spenių paruošimui 20 kg. ir barjerinis vilgykis jodo pagrindu 20 kg. Nemokamas pristatymas ir Profilac DryOff 0,47 l ~10 procedūrų.

 

Pasiūlymus sudarantys produktai ir jų kainos:

 

     

Taip pat skaitykite

IŠBANDYK TRAKTORIŲ STEYR SAVO ŪKYJE!

Galimybė išsirinkti net iš 4 skirtingos galios traktorių STEYR. Registruokis demonstracijai jau DABAR.

STEYR PROFI – pasirinkimas profesionalams

Unikali galimybė įsigyti traktorių STEYR 6150 PROFI gamintojo kainomis.

Neeilinei progai – neeilinis pasiūlymas!

Gamintojas AMAZONE šiemet mini jau 75 - uosius sėkmingos sėjamųjų gamybos ir tobulėjimo metus.

Meniu